Canli | Fenerbahçe'de Imza Töreni

Canli | Fenerbahçe'de Imza Töreni
Fenerbahçe'de yeni transferler Frey ve Diego Reyes için imza töreni düzenleniyor.
Fenerbahçe'de yeni transferler Frey ve Diego Reyes için imza töreni düzenleniyor. İmza törenine sportif direktör Comolli de katıldı.

Basın toplantısını canlı olarak aktarıyoruz. 
Güncellemek için tıklayın...


Fenerbahçe'nin 3 gün içerisinde 2 ya da 3 transfer yapacağını ifade eden Comolli, "Takıma transfer etmek istediğimiz 7 oyuncuyu kadromuza kattık, bu çok önemli bir şey. Transfer hala devam ediyor ve biz de bu piyasa ile yakından ilgileniyoruz. Josef ve Giuliano'yu gönderdik ve şu anda 2 ya da 3 farklı pozisyona oyuncu bakmaya devam ediyoruz" dedi.

Fenerbahçe'de Diego Reyes'in 8 ay önceden transfer edilmesine karar verildiğini ifade eden Comolli, "Transferde kendi kurallarımız var ama bir de uymak zorunda olduğumuz kurallar var. İstediğiniz kadar oyuncuları izleyin, bu oyuncular müsait değil bir işe yaramaz. Şu ana kadar yaptığımız transferlerin hepsi uzun bir çalışmanın ürünü. Diego Reyes'i 8 ay önceden listemize aldık ve stoper adaylarımız arasında 2. ya da 3. sıradaydı. Fenerbahçe'nin son dakika transferi yoktur" şeklinde konuştu. 
 
Transferleri yorumlayan Comolli, "Frey ve Diego Reyes kalıcı transferlerimiz. Her iki oyuncu da takımımıza katıldığı için çok mutluyum. Gelişim yapacak ve çok değerlenecek iki isimden bahsediyoruz, haftalardır uğraştığımız bir transferdi, transferlerden çok mutluyuz" dedi. 

F.BAHÇE OYNAMAK İSTEDİĞİM TEK KULÜP
Fenerbahçe'yi transfer sürecini yorumlayan Diego Reyes, "Fenerbahçe'de olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Dünya Kupası'ndan önce Cocu beni PSV'ye istemişti ancak kısmet Fenerbahçe'ye oldu. Benim için en iyi yerin Fenerbahçe olduğunu biliyorum, çok mutluyum. Porto ile sözleşme yenilemedim, çünkü Fenerbahçe'ye gelmek istedim, Porto'nun beni istememesiyle alakalı bir durum yok. Kendimi şu anda çok iyi hissediyorum ancak ilk 11'de ne zaman oynayacağımın kararını hocamız Cocu verecek" dedi.

"ÇOK GOLLER ATTIM, SAVAŞCIYIMDIR"
Fenerbahçe'nin bir diğer transferi Frey ise, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Slimani ve Soldado'ya büyük saygı duyuyorum, çok kariyerliler. Beraber çalışarak ve onlardan öğrenecek başarılı olacağımızı düşünüyorum. Geçen sezon çok gol attım, gollerimin dışında çok koşan, savaşan bir futbolcuyum. Sahadaki Frey ile saha dışında Frey birbirinden farklı isimler. Biliyorum ki burada çok ateşli bir atmosfer var. F.Bahçe taraftarı inanılmaz. Onların karşısında oynamak için sabırsızlanıyorum. Çok yönlü bir oyuncuyum, ben elimden geleni yapacağım ama son kararı hoca verecek. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Avrupa'da da biliniyor. Fenerbahçe'ye gelme sebebim mücadeleye sevmem, çalışacağım ve hep beraber neler olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.