Canli | Loris Karius Imzalıyor...

Canli | Loris Karius Imzalıyor...
Beşiktaş, yeni transfer Loris Karius için imza töreni düzenliyor.Loris Karius'un imza töreninden açıklamaları canlı olarak aktarıyoruz.SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR, TIKLAYIN!"TARAFTARIN DESTEĞİ OLAĞANÜSTÜYDÜ""Transfer sürecimde taraftarın desteği olağanüstüydü. Kendini.
Beşiktaş, yeni transfer Loris Karius için imza töreni düzenliyor.

Loris Karius'un imza töreninden açıklamaları canlı olarak aktarıyoruz.

SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR, TIKLAYIN!

"TARAFTARIN DESTEĞİ OLAĞANÜSTÜYDÜ"

"Transfer sürecimde taraftarın desteği olağanüstüydü.
Kendinizi çok iyi hissettiriyor. Taraftarların bu kadar büyük destek vermesi, bunca insanın size böyle büyük bir destek vermesi eşsiz.  İnsanlar ben gelmeden önce, "Oraya gideceksin. İnsanlar seni havaalanında karşılayacak, ilginç olacak." dediler. Ne kadar anlatırlarsa anlatsınlar, bunu yaşamak çok farklı hissettiriyor. Onca insanın büyük bir mutlulukla karşılaması çok farklı bir duygu. İlk kez böyle bir şey yaşadım. Bu kadarını beklemiyordum. Buradaki yeni deneyimim için çok iyi bir başlangıç oldu."

"BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ"

"Ne yazık ki, son maçta istediğimiz bir sonuç aldık. Ben takıma katkı yapmak için geldim. Takım arkadaşlarımla birlikte sıkı çalışarak burada büyük başarılar elde edeceğiz. Buna inanıyorum. 
"

"TARAFTARIN THOR BENZETMESİ YAPTIĞINI DUYDUM"

"Taraftarın bana Thor benzetmesi yaptığını duydum. Yazılan şeylerin önemli bir kısmını anlayamıyorum. Almanya'da Türk kökenli birçok arkadaşım var. Onlar bana her şeyi anlattı. Her şeyden haberim var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.