Canli || Phillip Cocu Konuşuyor...

Canli || Phillip Cocu Konuşuyor...
Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ve oyunculardan Hasan Ali Kaldırım, Spartak Trnava maçı öncesinde basın toplantısında konuşuyor.
Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ve oyunculardan Hasan Ali Kaldırım, Spartak Trnava maçı öncesinde basın toplantısında konuşuyor. Canlı aktarıyoruz...

SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR, TIKLAYIN!

İlk olarak sözü alan Hasan Ali Kaldırım; "Avrupa Ligi'ne iyi başlayamadık, Zagreb deplasmanında istemediğimiz bir sonuç aldık, Trnava maçı daha da önemli hale geldi, mutlaka kazanmalıyız. İçerisinde bulunduğumuz durumun farkındayız ve bu durumdan çıkabilmemiz için takım olarak herkesin biraz daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Çok fazla konuşmak bir şey değiştirmiyor ve Trnava karşısında bir reaksiyon vermemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Daha fazla sorumluluk almaları gerektiğini söyleyen Hasan Ali, "Takımda birbimizle konuşuyoruz, toplantılar yapıyoruz ve herkesin bireysel performans olarak biraz daha yukarısı çıkması gerekiyor. Daha fazla sorumluluk almalıyız, bu bir takım oyunu ve 2-3 kişi ile idare edebilecek durumda değiliz. Yeni bir yapılanma içerisindeyiz, bu durum sancılı olacak biliyoruz. Fenerbahçe'de 7. senem, dönem dönem daha fazla eleştiri oldu, bazen de durumu tersine çevirdim. Ben her zaman kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Antrenman olarak, uyku olarak, sağlık olarak, beslenme olarak sürekli hazır durumdayım. Ancak bu bir takım oyunu. Beşiktaş maçında iyi oynamış olabilirim ama takımımız adına olumlu değildi, berabere kaldık. Sadece ben değil, takım olarak bir adım daha fazlasını atmak zorundayız" dedi.


 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.