Casillas, Galatasaray'dan 18 Yılın Rövanşını Aldı

Casillas, Galatasaray'dan 18 Yılın Rövanşını Aldı
Porto'nun 37 yaşındaki kalecisi Casillas, Galatasaray maçında ev sahibi takım adına maçın kahramanı oldu. Galatasaray'ın birçok pozisyonunda önemli kurtarışlara imza atan İspanyol file bekçisi, bir anlamda 18 yılın rövanşını aldı. 25 Ağustos 2000'de Galatasaray, Süper Kupa'd.
Porto'nun 37 yaşındaki kalecisi Casillas, Galatasaray maçında ev sahibi takım adına maçın kahramanı oldu.

Galatasaray'ın birçok pozisyonunda önemli kurtarışlara imza atan İspanyol file bekçisi, bir anlamda 18 yılın rövanşını aldı.

25 Ağustos 2000'de Galatasaray, Süper Kupa'da Real Madrid'i Jardel'in uzatmalarda attığı altın golle yıkarak mutlu sona ulaşırken, kaleyi Casillas koruyordu. Kariyerine Porto'da devam eden tecrübeli eldiven, ilerleyen yaşına rağmen ne kadar kaliteli bir kaleci olduğunu bir kez daha gösterdi.



GALATASARAY'I UNUTAMIYOR;

Porto
'nun tecrübeli kalecisi Iker Casillas, 19 Aralık 2017'de  kariyeriyle ilgili şaşırtan bir Galatasaray itirafında bulunmuştu

Iker Casillas, Youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlarken ''Kariyerinde yeniden oynamak istediğin maçlar var mı?'' şeklinde yöneltilen soruyu da yanıtladı. Casillas unutamadığı iki final olduğunu ve birinin de Galatasaray ile Real Madrid'de oynadığı Süper Kupa olduğunu söyledi.

2000 yılında Galatasaray'ın Mario Jardel'in uzatmalarda attığı golle Real Madrid'i 2-1 yendiği UEFA Süper Kupa maçını unutamadığını söyleyen Casillas, ''UEFA Süper Kupa'da Galatasaray'a ve aynı sene Kıtalararası Kupa'da Boca Juniors'a karşı kaybetmiştik. İki maçı da tekrar oynamak ve kazanmak isterdim'' ifadelerini kullandı.

Iker Casillas, 2000 yılında Galatasaray'a karşı finalde forma giymiş ve mücadeleyi Galatasaray, Jardel'in altın golüyle 2-1 kazanmıştı. Real Madrid 28 Kasım 2000'de de o zamanki adıyla Kıtalararası Kupa finalinde Boca Juniors'a 2-1 mağlup olmuştu. Casillas o maçta da 90 dakika sahada kaldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.