Cavanda Imzaya Kaldı! Maça Da Çıktı

Cavanda Imzaya Kaldı! Maça Da Çıktı
Geçtiğimiz sezonu Standard Liege'de kiralık olarak geçiren ve Fatih Terim'in planları arasında yer almayan Pedro Cavanda konusunda son aşamaya gelindi. Galatasaray'ın elinden çıkarmaya çalıştığı Pedro Cavanda, sezonu açan Standard Liege'in 30 Haziran'da Nancy ile oynadığı hazırl.
Geçtiğimiz sezonu Standard Liege'de kiralık olarak geçiren ve Fatih Terim'in planları arasında yer almayan Pedro Cavanda konusunda son aşamaya gelindi.

Galatasaray'ın elinden çıkarmaya çalıştığı Pedro Cavanda, sezonu açan Standard Liege'in 30 Haziran'da Nancy ile oynadığı hazırlık maçına 11'de başladı. Standard'ın sezon başı kampında yer alan ve maça çıkan Cavanda için tarafların anlaşma sağladığı ve resmi açıklamanın yakın zamanda yapılacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde Belçika basını da Standard Liege'in Cavanda konusunda Galatasaray ile sözlü bir anlaşmaya vardığını iddia etmişti. Cavanda'nın satın alma opsiyonu 1,5 milyon euroydu ancak Belçika temsilcisi bu opsiyonu kullanmamıştı. Tarafların yaklaşık 1,2 milyon euro civarında bir rakama anlaştığı iddia ediliyor.

Cavanda geçtiğimiz sezon Belçika temsilcisi ile 33 resmi maça çıkarken 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.