Centurion'dan Fenerbahçe Için Transfer Cevabı!

Centurion'dan Fenerbahçe Için Transfer Cevabı!
Fenerbahçe'nin gelecek sezon için transfer etmeyi düşündüğü isimlerden olan Ricardo Centurion, kulübü Racing Club'daki geleceği hakkında konuştu. Arjantin Ligi'nde şampiyon olan Racing Club'da son haftalarda kadro dışı kalan, taraftarlarla kavga eden ve son olarak şampiyonluk kutla.
Fenerbahçe'nin gelecek sezon için transfer etmeyi düşündüğü isimlerden olan Ricardo Centurion, kulübü Racing Club'daki geleceği hakkında konuştu.

Arjantin Ligi'nde şampiyon olan Racing Club'da son haftalarda kadro dışı kalan, taraftarlarla kavga eden ve son olarak şampiyonluk kutlamalarına davet edilmeyen 26 yaşındaki futbolcu, içinde bulunduğu durumdan son derece rahatsız olduğunu belirtti.

''BAŞKAN İSTİYOR AMA DİĞERLERİ İSTEMİYOR''

Arjantin'de bir televizyon programına katılan Centurion, ''Takımdan ayrılıp ayrılmayacağıma teknik direktör ve başkan karar verir. Başkan Victor Blanco, beni takımda tutmak istiyor ama diğer taraf istemiyor. Sakin kalmaya çalışıyorum, ayrılık zamanı geldiğinde ne yapmam gerektiğine dair kararımı vereceğim.'' dedi.

''EVET BİR HATA YAPTIM AMA...''

Kulübün kendisini şampiyonluk kutlamalarına çağırmadığı 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, ''Kendimi şampiyon takımın bir parçası olarak görüyordum ancak taraftarlar beni yuhalıyor. Bu da beni çok kırdı. Evet taraftara karşı ayıp ettim, hatamı kabul ediyorum. Bunun için tekrar özür dilerim. Ancak tüm medya bir hata yapmamı bekliyor ve üzerime geliyor.'' sözlerini kullandı.

Racing Club'un Ricardo Centurion için gelen teklifleri değerlendireceği belirtirken Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcu için 5 milyon euro teklif edeceği iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.