Chp Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Rahip Brunson Açıklaması: Darısı Harp Okulu Öğrencilerinin Başına

Chp Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Rahip Brunson Açıklaması: Darısı Harp Okulu Öğrencilerinin Başına
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rahip Brunson'un serbest bırakılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kararı görmemiz lazım.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rahip Brunson'un serbest bırakılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kararı görmemiz lazım. Hangi gerekçelerle bu karar alındı görmemiz lazım. Darısı harp okulu öğrencileri ile er ve erbaşların başına." ifadelerini kullandı.

RAHİP BRUNSON SERBEST BIRAKILDI

Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan rahip Andrew Craig Brunson'a 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Hükümle birlikte yattığı süre göz önüne alınarak serbest bırakılan Brunson'ın ev hapsi ve yurt dışı yasağı kaldırıldı.

"DARISI HARP OKULU ÖĞRENCİLERİNİN BAŞINA"

Kararla ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'dan bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, "Mahkemeyi ve ayrıntıları izleme şansımız olmadı. Kararı görmemiz lazım. Hangi gerekçelerle bu karar alındı görmemiz lazım. Darısı harp okulu öğrencileri ile er ve erbaşların başına." dedi.

Rahip Brunson, Türkiye'den Ayrıldı! İşte O GörüntülerRahip Brunson, Türkiye'den Ayrıldı! İşte O Görüntüler MHP Lideri Bahçeli'den Rahip Brunson'ın Serbest Bırakılmasına Sert Eleştiri: Milli Vicdanı Rahatsız EtmiştirMHP Lideri Bahçeli'den Rahip Brunson'ın Serbest Bırakılmasına Sert Eleştiri: Milli Vicdanı Rahatsız Etmiştir AK Parti'den Dikkat Çeken Rahip Brunson Açıklaması: Yargının Bağımsız Olduğunu GördülerAK Parti'den Dikkat Çeken Rahip Brunson Açıklaması: Yargının Bağımsız Olduğunu Gördüler ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe GeçtiABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti Cumhurbaşkanlığından Brunson Açıklaması: Türkiye, Hukuk Devletidir, Trump'a HatırlatınızCumhurbaşkanlığından Brunson Açıklaması: Türkiye, Hukuk Devletidir, Trump'a Hatırlatınız Türkiye ve ABD Arasında Krize Neden Olan Rahip Brunson, Bavullarını Hazırlarken GörüntülendiTürkiye ve ABD Arasında Krize Neden Olan Rahip Brunson, Bavullarını Hazırlarken Görüntülendi Rahip Brunson Kararı Sonrası Hükümetten İlk Açıklama: Bağımsız Türk Yargısı Bir Karar AlmıştırRahip Brunson Kararı Sonrası Hükümetten İlk Açıklama: Bağımsız Türk Yargısı Bir Karar Almıştır ABD Başkan Yardımcısı Pence'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump'ın Güçlü Liderliği SayesindeABD Başkan Yardımcısı Pence'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump'ın Güçlü Liderliği Sayesinde Trump'tan Brunson'ın Serbest Kalmasına İlk Tepki: Bunun İçin ÇalışıyoruzTrump'tan Brunson'ın Serbest Kalmasına İlk Tepki: Bunun İçin Çalışıyoruz Rahip Brunson'ın Serbest Kalması, Sosyal Medyayı İkiye BöldüRahip Brunson'ın Serbest Kalması, Sosyal Medyayı İkiye Böldü ABD'li Pastör Brunson 4. Kez Hakim Karşısına Çıktı, Tanıklardan Bir Tanesi İfadesini DeğiştirdiABD'li Pastör Brunson 4. Kez Hakim Karşısına Çıktı, Tanıklardan Bir Tanesi İfadesini Değiştirdi Rahip Brunson Davasında Kararın Açıklanmasının Ardından Doların İlk TepkisiRahip Brunson Davasında Kararın Açıklanmasının Ardından Doların İlk Tepkisi ABD Basını: Brunson'a Karşılık Hakan Atilla Serbest BırakılacakABD Basını: Brunson'a Karşılık Hakan Atilla Serbest Bırakılacak 4. Kez Hakim Karşısına Çıkan Brunson, Eşi ile Göz Göze Gelince Ağlamaya Başladı4. Kez Hakim Karşısına Çıkan Brunson, Eşi ile Göz Göze Gelince Ağlamaya Başladı Mahkeme, Brunson'a 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün Hapis Cezası Verdi, Serbest BırakıldıMahkeme, Brunson'a 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün Hapis Cezası Verdi, Serbest Bırakıldı Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir?Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir? Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorumBrunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.