Chp Milletvekili Özgür Karabat, Ekrem İmamoğlu'nun Derbi Planını Açıkladı!

Chp Milletvekili Özgür Karabat, Ekrem İmamoğlu'nun Derbi Planını Açıkladı!
Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını alırsa Fenerbahçe-Galatasaray derbisini statta takip edecek. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, KRT TV'ye konuştu.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını alırsa Fenerbahçe-Galatasaray derbisini statta takip edecek.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, KRT TV'ye konuştu. Karabat, "Ekrem İmamoğlu ile bir plan yaptık. Eğer Pazar gününe kadar mazbatasını alırsa Fenerbahçe-Galatasaray derbisini statta izleyecek." dedi.

İmamoğlu, seçimlerden önce Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme gerçekleştirmişti.

Fenerbahçe-Galatasaray Maçının İddaa Oranları Belli Oldu! Fenerbahçe'ye Sürpriz OranFenerbahçe-Galatasaray Maçının İddaa Oranları Belli Oldu! Fenerbahçe'ye Sürpriz Oran PFDK, Mehmet Ekici'ye 3 Maç Men ve 13 Bin TL Para Cezası VerdiPFDK, Mehmet Ekici'ye 3 Maç Men ve 13 Bin TL Para Cezası Verdi Tahkim Kurulu, Luyindama'ya Verilen 2 Maçlık Men Cezasını Onadı!Tahkim Kurulu, Luyindama'ya Verilen 2 Maçlık Men Cezasını Onadı! Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.