COPA Amerika'da Messi Şpv Yaptı

COPA Amerika'da Messi Şpv Yaptı
Arjintin'in Panama'yı 5-0 yendiği maçta 61. dakikada maça giren Messi şov yaptı.

Avrupa kıtasında Euro 2016 heyecanının başladığı şu günlerde, Amerika da ise Copa America maçları devam ediyor. D Grubu maçında Arjantin, Panama’yı 5-0 yenerek çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Maça damga vuran isim ise, ikinci yarıda oyuna dahil olup üç gol birden atan Lionel Messi oldu.

Sakatlıktan yeni kurtulan ve Teknik Direktör Gerardo Martino tarafından ilk 11’de riske edilmeyen Messi oyuna ikinci yarıda girdi. Barcelonalı yıldız, oyuna dahil olduğu 61. dakika itibariyle, Otamendi’nin attığı golle Arjantin’in 1-0’lık üstünlüğü vardı. Anibal Godoy’un kırmızı kartıyla Panama henüz ilk yarıda 10 kişi kalmasına rağmen Arjantin, Messi oyuna dahil olana dek zorlandı. Barcelona’nın süper yıldızı oyuna girdikten 8 dakika sonra skoru 2-0’a getiren golü attı. 78’de yine sahneye çıkan Messi, harika bir frikik golüne imza attı. Arjantinli, mücadelede dakikalar 87’yi görsterirken bir gol daha atarak hat-trick yaptı.

Maçın son dakikalarında Sergio Agüero’nun attığı gol ise skoru belirledi. Karşılaşmayı 5-0 kazanan Arjantin, gruptaki son maç öncesinde çeyrek finale çıkmayı garantiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.