Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu güruhu biz dikkate almıyoruz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu güruhu biz dikkate almıyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin Akdeniz’de attığı meşru adımlara karşı çıkanlar İsrail’in, Yunanistan’ın, Rus Kesimi’nin gasp politikalarına tek kelime dahi etmiyor. Milli duyguları körelmiş, siyasi hırsı vatan sevgisinin önüne geçmiş bu güruhu biz dikkate almadık, almıyoruz” dedi.

Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 85,6 oy oranı ile AK Parti'nin Türkiye'de en çok oy oranına sahip olduğu Kırıkkale'nin Delice ilçesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deliceliler tarafından coşkuyla karşılandı. Delice Belediye Meydanı'nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerde AK Parti'ye gösterdikleri ilgiden dolayı Delicelilere teşekkür etti.

“Delice'ye verdiğim söz vardı, şükran borcumuzu ödemek için geldim” sözleriyle konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Delice'nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 85,5 ile AK Parti'ye oy verdiğini söyledi. Erdoğan, “31 Mart seçimlerinin Türkiye şampiyonu Delice'ye teşekkür ediyorum. Ayrıca, oyları ile Cumhur İttifakını zafere taşıyan MHP'li kardeşlerimize de teşekkür ediyorum “ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.