Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnönü'nün Amerikan Bayraklı Fotoğrafını Paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnönü'nün Amerikan Bayraklı Fotoğrafını Paylaştı
AK Parti'nin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 27.

AK Parti'nin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmet İnönü'nün bir fotoğrafı göstererek, ''İnönü'nün elinde Türk bayrağı yok, ABD bayrağı var. CHP dün neydi ki bugün en olsun. İnönü bunu elinde ne için taşıyor? Teşekkür için taşıyor" dedi.

''İNÖNÜ'NÜN İMZASI VARDIR''

İlk IMF anlaşmasının altında Cemal Gürsel'in, onu takip eden dört anlaşmanın altında da İnönü'nün imzasının olduğunu söyleyen Erdoğan, ''Ülkemizin başına IMF musibetini saran CHP'nin geçmişi daha vahim siyasi ve ekonomik sabıkalarla doludur'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

''ELİNDE AMERİKAN BAYRAĞI''

'İsmet İnönü'nün fotoğrafını göstererek konuşmasını sürdüren Erdoğan, "Elindeki bayrağa dikkat edin Türk bayrağı değil, elindeki bayrak Amerika bayrağı. Bir parti düşünün Amerikan yardımını sevinç naralarıyla karşıladığı dönemin ardından geçen 70 yıla rağmen, hala aynı zihniyette ısrar ediyor. Dünya değişmiş, Türkiye değişmiş siyasi ve ekonomik mantık değişmiş ama CHP hiç değişmemiş. Bunun adı istikrar değil, ilkelliktir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, IMF Defterini Açmamak Üzere KapatmıştırCumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, IMF Defterini Açmamak Üzere Kapatmıştır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.