Dame N'doye'den Mbaye Diagne Mesajı

Dame N'doye'den Mbaye Diagne Mesajı
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra kariyerini Danimarka'nın Kopenhag takımında sürdüren Senegalli forvet Dame N'Doye, Senegal milli takımı hakkında konuştu. Senegal basınına röportaj veren Dame N'Doye, milli takımı bırakmadığını ancak Mbaye Diagne gibi oyuncuların varlığı ned.
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra kariyerini Danimarka'nın Kopenhag takımında sürdüren Senegalli forvet Dame N'Doye, Senegal milli takımı hakkında konuştu.

Senegal basınına röportaj veren Dame N'Doye, milli takımı bırakmadığını ancak Mbaye Diagne gibi oyuncuların varlığı nedeniyle kendisine şans gelmediğini belirtti.

''BEN YOKUM ÇÜNKÜ DIAGNE VAR''

34 yaşındaki forvet, ''Milli takıma çağrılmıyorum çünkü kadroda benden daha iyi oyuncular var. Galatasaray'dan Mbaye Diagne ve Alanyaspor'dan Papiss Cisse gibi... Kariyerimin sonuna kadar iyi oynamaya çalışıp insanlara zevk vermek istiyorum. Milli takım da neden olmasın? Oraya tekrar dönmek çok isterim.'' diye konuştu.

Dame N'Doye, Sengal'in Madagaskar ve Mali ile oynadığı son iki maçın kadrosuna alınmazken Mbaye Diagne kadroya davet almış ancak sakatlanmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.