Demet Parlak'tan Yeni Türkiye Rekoru

Demet Parlak'tan Yeni Türkiye Rekoru
Adana Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Sporcusu Demet Parlak, sırıkla atlamada ikinci kez Türkiye rekoru kırarak rekorunu geliştirdi.

Adana Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Sporcusu Demet Parlak, bir hafta içinde sırıkla atlamada ikinci kez yeni Türkiye rekoru kırdı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Demet Parlak'ın geçen hafta 16 yıl aradan sonra sırıkla atlamada 4.20 ile Tatyana Tuna Kösten'e ait rekoru 4.22 atlayarak yeni Türkiye rekorunun sahibi olduğunu, bugün de İstanbul Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Tesisleri'nde Atletizm Federasyonu ile İstanbul Büyükşehir Spor AŞ'nin ortaklaşa düzenlediği yarışta 4.25 atlayan Demet Parlak'ın kendine ait rekoru geliştirdiğini söyledi.

"Gururumuz Demet'e rekor dayanmıyor" diyen Ataşbak, Türkiye'nin Demet Parlak'ı ve Adana'yı daha yakından tanıdığını deneyimli antrenörler Ukraynalı Aleksandry Symakhin ile İbrahim Halil Aydın'ın özverili çalışmaları sayesinde Demet Parlak'ın yanı sıra, Burak Yılmaz, Muhammet Hanifi Tanrıkulu, Zeki Cem Tenekebüken ve diğer sporcularında önemli dereceler elde ettiklerini belirterek sporcuları, antrenör ve ailelerini kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.