Denizlispor'da Hesaplar Süper Lig Üzerine

Denizlispor'da Hesaplar Süper Lig Üzerine
Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ikinci yarısına 1-0'lık Gazişehir Gaziantep galibiyetiyle başlayan Süper Lig adaylarından Denizlispor, 26 Ocak Cumartesi evinde üst sıraları hedefleyen Adana Demirspor'la karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı'nda Hüseyin Göçek'in düdük çal.
Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ikinci yarısına 1-0'lık Gazişehir Gaziantep galibiyetiyle başlayan Süper Lig adaylarından Denizlispor, 26 Ocak Cumartesi evinde üst sıraları hedefleyen Adana Demirspor'la karşı karşıya gelecek.

Denizli Atatürk Stadı'nda Hüseyin Göçek'in düdük çalacağı maç saat 13.30'da başlayacak. Yeşil-siyahlıların yeni transferlerinden golcü Lanre Kehinde ile stoper Oğuz Yılmaz, teknik direktör Yücel İldiz'in görev vermesi halinde ilk kez resmi bir maçta görev yapabilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 100 TL, kapalı B ve D üst 35 TL, kapalı A-E üst ve alt 25 TL, maraton 15 TL, kale arkaları ise 10 TL olarak satışa sunuldu. Şimdiye kadar da 10 bin civarında biletin satıldığı açıklandı. İkinci yarıya zorlu bir fikstürle başladıklarını vurgulayan Yücel İldiz, "Her maç bizim için final niteliği taşıyor. Ayaklarımız yere sağlam basacak. Mutlak galibiyet hedefliyoruz" dedi.

Bu maç öncesi Denizlispor, 39 puanla 2'nci sırada, Adana Demirspor ise 27'nci puanla 9'uncu basamakta yer alıyor.

DENİZLİSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ
Denizlispor'un Adana Demirspor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
Stackhowiak- Keremcan, Oğuz, Abdulkerim, Alperen, Deniz, Ziya, Aissati, Recep, Burak Çalık, Mehmet Akyüz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.