Diafra Sakho, İngiltere'yi Istiyor!

Diafra Sakho, İngiltere'yi Istiyor!
İsmi Galatasaray ile de anılan Diafra Sakho'nun Rennes'den kesin olarak ayrılacağı ve şu an bazı İngiltere Championship takımlarıyla görüştüğü belirtildi. Daily Mail'de yer alan haberde; Diafra Sakho'nun Rennes'de mutsuz olduğu ve tekrar İngiltere'ye dönmeyi öncelik olarak tuttu

İsmi Galatasaray ile de anılan Diafra Sakho'nun Rennes'den kesin olarak ayrılacağı ve şu an bazı İngiltere Championship takımlarıyla görüştüğü belirtildi.

Daily Mail'de yer alan haberde; Diafra Sakho'nun Rennes'de mutsuz olduğu ve tekrar İngiltere'ye dönmeyi öncelik olarak tuttuğu belirtildi. Transferinden bu yana bir türlü form tutamayan ve beklentilerin altında kalan oyuncuya Rennes'in de istediği kulüplerle görüşme izin verdiği kaydedildi.

Diafra Sakho ve menajerinin şu an İngiltere Championship liginden bazı takımlarla görüşme halinde olduğu ve kısa süre içerisinde bir kulübe kiralık olarak transfer olacağına vurgu yapıldı.

2014 ila 2018 yılları arasında West Ham United forması giyen 28 yaşındaki Diafra Sakho, burada 71 maçta 24 gol attı. 28 yaşındaki Diafra Sakho, Ocak 2018'de 10 milyon Euro'ya transfer olduğu Rennes'de ise yalnızca 16 maça çıkıp 3 gol atabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.