Dışişleri Duyurdu! Fırat Kalkanı Ve İdlib Bölgesine 9 Farklı Noktada 170 Bin Kişilik Kamp Kuruluyor

Dışişleri Duyurdu! Fırat Kalkanı Ve İdlib Bölgesine 9 Farklı Noktada 170 Bin Kişilik Kamp Kuruluyor
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, bakanlıkta düzenlediği bilgilendirme toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve diplomasi muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, bakanlıkta düzenlediği bilgilendirme toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve diplomasi muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Mülteciler için de çalışmaların sürdüğünü söyleyen Aksoy, "Fırat Kalkanı ve İdlib bölgesinde 9 farklı noktada kamp kuruluyor." dedi.

"170 BİN KİŞİLİK KAMP KURULUYOR"

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Suriye'deki siviller için gerekli tüm insani yardımın yapıldığını, bölgeye sürekli gerekli malzeme gönderildiğini dile getirerek, "Fırat Kalkanı ve İdlib bölgesinde 9 farklı noktada 170 bin kişilik kamp kuruluyor" açıklamasında bulundu.

ULUSLARARASI AJANS DA DUYURDU

Reuters haber ajansı, Türk kaynaklarına dayandırdığı haberde, Türkiye'nin İdlib'e ve Fırat Kalkanı harekatının düzenlendiği bölgeye 9 noktada 170 bin kişiyi barındıracak kamp kuracağını duyurdu. Hazırlıkların başladığı da bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.