Dolandırıcı'dan Şoke Eden Sözler

Dolandırıcı'dan Şoke Eden Sözler
Polis yaptığı çalışmalar sonucu Adana'da dolandırılan 3 vatandaşın 42 bin 300 lira yatırdığı hesap sahibini yakaladı.Zanlının savunması şoke etti.Zanlı, "Benim suçum yok, ben dolandırıcıların ağına düştüm" dedi.

Polis yaptığı çalışmalar sonucu Adana'da dolandırılan 3 vatandaşın 42 bin 300 lira yatırdığı hesap sahibini yakaladı.Zanlının savunması şoke etti.Zanlı, "Benim suçum yok, ben dolandırıcıların ağına düştüm" dedi.

Seyhan ilçesinde gerçekleşen olay ile ilgili alınan bilgilere göre,83 yaşındaki Sait Öztürk isimli vatandaşın telefonunu çaldı.Zanlı Veysi Ö.,telefonu açan Öztürk'e polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin bölücü terör örgütü PKK'nın eline geçtiğini, gizli bir operasyon yaptıklarını belirterek vereceği hesaba para yatırmasını istedi. Korkan ve panik olan Öztürk verilen hesaba 29 bin 500 lira yatırdı.Daha sonra olayı oğluna anlattığında ise dolandırıldığını anladı.Öztürk'ün oğlu,durumu hemen yetkililere bildirdi.Bunun üzerine para yatırılan hesaba bloke koyan polis,olaya ilişkin çalışma yaptı.Adana'daki bir bankada olduğu anlaşılan hesap için Adana polisi ile irtibata geçen Afyonkarahisar polisi böylece parayı çekmeye gelen şahsı yakalattı. 51 yaşındaki Zanlı Veysi Ö.'nün kahvede otururken bir kişinin yanına gelerek banka hesaplarının bloke edildiğini, hasta annesi için para yatırılması gerektiğini söyleyerek, "Benim hesabıma annesi için para yatırmak istedi. Ben de yardımcı olmak için kabul ettim. Sonra da hesaba yatan parayı çekmek için bankaya gittim, siz gelip beni aldınız" dediği öğrenildi. Ancak polis yaptığı çalışmada Veysi Ö.'nün bir süre önce hesabına Van'dan Koçere İmre'nin 4 bin 500, Aydın'dan Şenol Cihan'ın 8 bin lira para yatırdığını belirledi. Polis, bu şahıslarla irtibata geçtiğinde kendilerini polisin aradığını, operasyon için para istediğini, bu nedenle hesaba para yatırdıklarını söyledi. Polis, zanlı Veysi Ö.'ye diğer paraları sorduğunda yine yardım için hesabını kullandırdığını, parayı çekip Hüseyin isimli birine verdiğini söyledi. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarına "Ben suçsuzum dolandırıcıların ağına düştüm, bende dolandırıldım" diyen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Dolandırıcı'dan Şoke Eden Sözler

Dolandırıcı'dan Şoke Eden Sözler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.