Domagoj Vida, Villayı Reddetti!

Domagoj Vida, Villayı Reddetti!
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna katacağı Domagoj Vida ile yapılan görüşmelerde İstanbul'da kalacağı konut da gündeme geldi.Tecrübeli stoper, siyah-beyazlı yetkililerin, "Villa şartın var mı?" sorusuna, "Hayır, normal daire de olabilir.
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna katacağı Domagoj Vida ile yapılan görüşmelerde İstanbul'da kalacağı konut da gündeme geldi.

Tecrübeli stoper, siyah-beyazlı yetkililerin, "Villa şartın var mı?" sorusuna, "Hayır, normal daire de olabilir. Yeter ki, tesislere uzak olmasın" cevabını verdi.

Vida'nın mütevazı tavrının Başkan Fikret Orman ve ekibini fazlasıyla memnun ettiği öğrenildi. Yönetimin, Hırvat oyuncunun böyle bir talebi olmamasına rağmen, tesislerin civarında villa kiralamayı planladığı belirtildi.

HEDEF 100 ŞAMPİYONLUK

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir derginin 100'üncü sayısı için düzenlenen törende, "Bu dergi, 100'üncü sayısını kutladığı gibi inşallah Beşiktaş da 100'üncü şampiyonluğunu kutlar" temennisinde bulundu. Ahmet Nur Çebi, Şişli Günay Restoran'da düzenlenen törende, medyanın bir ülke için çok önemli olduğunu aktardı ve "Beşiktaşlı bir arkadaşımızın kurduğu dergi 100'üncü sayısını kutluyor... Beşiktaşlılar 100'leri deviriyor... 100'üncü sayı, 100'üncü yaş... İnşallah 100 tane de şampiyonluk gelir de torunlarımız ve gelecek nesiller huzurlu ve mutlu günler yaşar" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.