Domagoj Vida'ya 4 Milyon Euroluk Teklif

Domagoj Vida'ya 4 Milyon Euroluk Teklif
Beşiktaş'ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida'ya İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford talip oldu. Kara Kartal'da 18 maça çıkıp 1 gollük performans sergileyen 29 yaşındaki Hırvat futbolcu için Ada ekibinin, 4 milyon Euro'yu gö.
Beşiktaş'ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida'ya İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford talip oldu.

Kara Kartal'da 18 maça çıkıp 1 gollük performans sergileyen 29 yaşındaki Hırvat futbolcu için Ada ekibinin, 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Teknik direktör Şenol Güneş'ten fazla forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcu, Hırvatistan Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda forma giyecek.

Vida'nın garanti ücreti 3.5 milyon euro civarında olurken, Hırvat oyuncu siyahbeyazlılarda beklentilerin gerisinde kalmıştı

AYRILIK KARARI İÇİN NE DENMİŞTİ?

Beşiktaş gelecek sezon Pepe ve Vida ile devam etmek isterken farklı sesler de yükseliyor. Yönetim kurulunda, "Tosic'i sattık. Yarın Vida ve Mitrovic de Dünya Kupası'nda mücadele edecek. Eğer bir teklif gelirse ne yaparız" konusu tartışıldı. Bazı yöneticilerin, "Artık maliyetleri kısmamız gerekiyor. İyi teklif gelirse satabiliriz. Yerine başka bir transfer yapabiliriz" dedikleri kaydedildi.

İLGİLİ VİDEO


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.