DSP Genel Başkanından Kemal Kılıçdaroğlu'na Cevap

DSP Genel Başkanından Kemal Kılıçdaroğlu'na Cevap
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında "Bülent Ecevit'in çırağıyım" sözü DSP Genel Başkanını şaşırttı. Kemal'i Ecevitin yanında hiç görmediğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında "Bülent Ecevit'in çırağıyım" sözü üzerine sosyal medya hesabından cevap veren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal "Ecevit'in yanında Dersimli Kemal diye birine rastlamadım. Ecevit'in kendisini kabul etmemiş" dedi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal konuyla ilgili cevabında "Sayın Kılıçdaroğlu grup toplantısında "..Ben Bülent Ecevit'in çırağıyım." demiş. 17 senedir Demokratik Sol Parti'nin her kademesinde görev yaptım, Bülent Ecevit ile çok yakın çalıştım ve şu an O'nun koltuğunda oturuyorum. Yanında, yakınında "Dersimli Kemal" diye ne bir çalışanı ne de çırağına rastlamadım. Bir ara buna niyetlendiğini ancak Ecevit tarafından kabul edilmediğini duymuştum." ifadelerine yer verdi.

Aynı konu üzerine yine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise "Kalfa olamadın,usta zaten olamazsın...Çırak geldi çırak gidecek..." yorumunu yaptı.

DSP Genel Başkanından Kemal Kılıçdaroğlu'na Cevap

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.