Dursun Özbek'e Galibiyet Sözü; "yol Kazasıydı"

Dursun Özbek'e Galibiyet Sözü; "yol Kazasıydı"
F.Bahçe maçındaki beraberlik ardından da Trabzonspor karşısındaki yenilgi sarı-kırmızılı camiada puan farkına rağmen kötü günleri bir kez daha hatırlattı.
F.Bahçe maçındaki beraberlik ardından da Trabzonspor karşısındaki yenilgi sarı-kırmızılı camiada puan farkına rağmen kötü günleri bir kez daha hatırlattı. Skorlardan çok takımın ortaya koyduğu kötü futbol, teknik direktör Igor Tudor'un oyuncu değişikliklerinde ve hamlelerinde hatalar olduğu tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Başkan Dursun Özbek, her fırsatta teknik ekibin arkasında olduğunu ve oyunculara destek olacağını söylerken bunu yönetim kurulu üyelerinden de istedi. Başkan Özbek, dün bu desteğini göstermek için Florya'nın yolunu tutarken Igor Tudor ile de bir görüşme yaptı. Tudor'a desteğini bir kez daha yüz yüze ileten Özbek, tek tek oyuncularla da sohbet etti.

Özbek'in motivasyon ziyaretinde takıma desteğinin yanı sıra oyuncular da başkanlarına yeniden galibiyet serisi için söz verdi. Dursun Özbek ile konuşan tüm oyuncular, son iki haftadaki kötü sonucun kendilerine yakışmadığını itiraf ederken G.Birliği karşılaşmasını da hedef gösterdiler.

ŞAMPİYONLUK İÇİN...

Başkan Özbek'e sadece G.Birliği maçı için değil ardından Başakşehir ve 14. haftadaki Beşiktaş maçları için de galibiyet sözü verildi. Bu maçlardan alınacak galibiyetler sonrasında ilk yarıyı lider kapatacaklarının altını çizen oyuncular "Başkanım size söz ilk yarı bitene kadar tüm maçlara kazanacağız.

Sizin içiniz rahat olsun. Son iki haftamız yol kazasıydı. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli, önce G.Birliği ardından da diğer zorlu maçları kazanıp sezonu sonu şampiyon olabilmek için önce devreyi puan farkı ile lider kapatacağız" ifadelerini kullandılar.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.