Edin Visca: "galatasaray Bizi Şaşırtamaz"

Edin Visca: "galatasaray Bizi Şaşırtamaz"
Başakşehir'in yıldız ismi Edin Visca, Galatasaray ile oynayacakları kritik maçın öncesinde açıklamalarda bulundu. Maçı kazanacaklarına inandıklarını kaydeden Visca, "Galatasaray maçının ardından şampiyonluğa bir adım daha yaklaşabiliriz ancak henüz işi bitirmeye uzağız.
Başakşehir'in yıldız ismi Edin Visca, Galatasaray ile oynayacakları kritik maçın öncesinde açıklamalarda bulundu.

Maçı kazanacaklarına inandıklarını kaydeden Visca, "Galatasaray maçının ardından şampiyonluğa bir adım daha yaklaşabiliriz ancak henüz işi bitirmeye uzağız. Birçok rakip var ve kolay takımlarla oynamayacağız. Rakip kim olursa olsun, her maça final maçı gibi hazırlanıyoruz." dedi.

"GALATASARAY'I ÇOK İYİ ANALİZ ETTİK"

Galatasaray'ı iyi çalıştıklarını vurgulayan Bosnalı, "İlk yarıda Galatasaray'a karşı iyi oynadık ve 5-1 kazandık. İyi bir takımımız var ve taktiksel olarak organize oynuyoruz. Galatasaray bizi şaşırtamaz çünkü onları çok iyi analiz ettik. Her şey bize bağlı. Önceden olduuğ gibi oyganize olursak, sonuç kendiliğinden gelecektir." ifadelerini kullandı.

Gomis'in etkisinin sorulması üzerine Visca, "Futbol bir takım oyunu ve bu yıl bunu gösterdik. Bir oyuncu maçı çözebilir ancak bu çok nadir olur. Kendi sistemimiz var ve buna bağlı kalırsak, eminim ki iyi bir sonuç alacağız." cevabını verdi.



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.