Edremit Vinç Firmasından Gasp Girişimi

Edremit Vinç Firmasından Gasp Girişimi
Balıkesir Edremit'te oto kurtarıcı hizmeti veren firma yolda kalan araçları önce belli bir fiyata anlaşıp sonrasında fahiş fiyatlar istediği öğrenildi. Aracını almak isteyen müşterilerine aracı teslim etmeyen firma hakkında Edremit Jandarma Karakoluna...

Balıkesir Edremit'te oto kurtarıcı hizmeti veren Edremit Vinç Oto Kurtarıcı firması yolda kalan araçları önce belli bir fiyata anlaşıp, sonrasında fahiş fiyatlar istediği öğrenildi. Aracını almak isteyen müşterilerine aracı teslim etmeyen firma hakkında Edremit Jandarma Karakoluna suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

 

Balıkesir Edremit bölgesine 23.10.2019 günü arıza yapan aracının çekilmesi için anlaşmaya vardığı tutarın aracın indirileceği yerde firma tarafından farklı bir fiyat söylendiği ve ödemeyi yapmadığı taktirde Edremit Vinç firması tarafından aracını teslim etmeyeceği kendisine iletildi. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan araç sahibi, aracımın çekilmesi için kendileri ile belirli bir fiyata anlaştıktan sonra farklı bir fiyat isteyerek ödemeyi yapmazsan aracı çekiciden indirmem dediler. Aracımı gasp ettiler ve teslim etmiyorlar. Kendilerinden şikayetçi oldum dedi.

Konuyla ilgili editörlerimizin Balıkesir'de bulunan Edremit Vinç oto kurtarıcı şirket yetkililerinden aldığı bilgiye göre araç sahibi ile yapılan fiyatta daha sonradan yükselme olduğunu kabul ettikleri, fiyat farkının aracı indirdiği noktadan başka bir firmanın götüreceği ve eğer kendileri götürürse fiyat farkı almayacaklarını ve  fiyat farkı ödenmeden aracı teslim etmeyecekleri bilgisini aktarmıştır. 

Aracın sahibine fiyat farkının neden oluştuğunu sorulduğunda aracı sanayi sitesine götürdük. Anlaştığımız tutarda hiçbir sorun yoktu fakat sanayi sitesinde aracın tamirini yapamayacaklarını öğrendiğimizde Çanakkale Biga'ya aracın götürülmesi gerekti. Fiyat sorduk ve çok yüksek bir fiyat ilettiler. Farklı bir firma ile görüştüğümüzde neredeyse yarı fiyatı teklif aldık. Anlaştığımız tutarı ödeyelim burdan sonrasını farklı bir firma götürecek aracın indirilmesini istiyoruz dediğimizde, madem farklı bir firma götürecek o zaman bana daha yüksek bir rakam ödeyeceksiniz dediler. Biz anlaştığımız fiyatı ödeyelim buradan sonra başka bir firma alıp götürtecek dedik ama kabul etmediler fiyat farkı isteriz yoksa aracınızı teslim etmeyiz dedi.

Telefonda Edremit Vinç firması yetkililerine ait tehtit ve konuşmalarının kaydı bulunduğu ve bu delillerle suç duyurusunda bulunduklarını iletti.

Edremit Jandarma Karakoluna şikayette bulunulduğu ve konunun yargıya taşınacağı bilgisi alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.