Ekrem İmamoğlu Ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Görüşme Tarihi Belli Oldu

Ekrem İmamoğlu Ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Görüşme Tarihi Belli Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yarın bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yarın bir araya gelecek. İki ismin görüşme saati 17:00 olarak açıklandı.

KÜLLİYE'DE GÖRÜŞECEKLER

Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce'yi ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarın saat 17.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geleceklerini söyledi.

Muharrem İnce ve Ekrem İmamoğlu

ERDOĞAN'DAN RANDEVU TALEP ETTİ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un eski Büyükşehir Belediye Başkanı olan Erdoğan'la görüşüp görüşmeyeceği sorusuna İmamoğlu, "Eski Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla, bir cümlesi bile olana gideceğimiz için gideceğiz" diye cevap vermişti.

ERDOĞAN: BAY KEMAL'DAN İZİN ALABİLECEK Mİ?

Erdoğan, İmamoğlu'nun ziyaret teklifine ilişkin olarak "Kapım herkese açık ama bay Kemal'den izin alabilecek mi? Bay Kemal'dan izin alırsa seve seve karşılarım." demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

İMAMOĞLU: İZİN ALDIM

Erdoğan'ın açıklamasından sonra konuşan İmamoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu sabah resmî yazılı davetimize Sayın Cumhurbaşkanının bu kadar kısa zamanda olumlu yanıt vermesinden memnun oldum. Ben parti disiplini olan bir CHP üyesiyim. Zaten Sayın Erdoğan'dan randevu talep etmeden önce genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan izin aldım. Genel başkanımız bu konularda çok anlayışlıdır. Daha önce Başbakan iken Sayın Binali Yıldırım ile de görüşmüştüm. O görüşme için de izin almıştım."

Ekrem İmamoğlu Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.