Ekrem İmamoğlu'yla Program Yapan Ahmet Hakan'a Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Ekrem İmamoğlu'yla Program Yapan Ahmet Hakan'a Sosyal Medyada Tepki Yağdı
CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu.

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Gazeteci Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan İmamoğlu'na karşı sergilenen tavır sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca programın erken bitirildiği iddiası da Twitter'da çok konuşuldu.

Ekrem İmamoğlu, dün gece 22.00-00.00 arası yayın yapması beklenen Tarafsız Bölge programına konuk oldu. İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın gündeme ilişkin sorularına cevap verdi.

MESLEKTAŞLARI DA TEPKİ GÖSTERDİ

CNN Türk, Tarafsız Bölge programının yayın süresi 120 dakika olarak belirledi. 22.00'da başlayan programın 00.00'da bitmesi bekleniyordu. İmamoğlu'nun İBB'deki israf iddialarını anlatacağı sırada araya giren Hakan, "Süre bitti" dedi. İmamoğlu da bunun üzerine "12'de bitecek dediler" diye konuştu. Hakan, programı 1 saat 28 dakika sonra bitirdi. Bunun ardından Hakan'ın programı gelen bir talimat üzerine erken bitirdiği iddia edildi. Sürenin erken bitmesi Twitter'da gündem oldu. Hakan'a meslektaşı Sevilay Yılman ve Ömer Turan da tepki gösterdi.

Twitter'da Hakan'a yönelik bazı tepkiler;

İmamoğlu ile Hakan Arasında İmamoğlu ile Hakan Arasında "Tevfik Göksu" Tartışması: Savunacaksan Çağır Onla Konuşayım Mehmet Aslan'dan Ekrem İmamoğlu'nun Katıldığı CNN Türk'teki Program Hakkında Çarpıcı İddia: Erken BitirdilerMehmet Aslan'dan Ekrem İmamoğlu'nun Katıldığı CNN Türk'teki Program Hakkında Çarpıcı İddia: Erken Bitirdiler İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Samanyolu TV'de Çalıştı" İddiasına Yanıt: Konuk Olarak Katıldım, Çalışmadım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.