Eljif Elmas Için Rusya'dan Transfer Açıklaması!

Eljif Elmas Için Rusya'dan Transfer Açıklaması!
Rusya'da scout yapan Makedon eski futbolcu Igor Mitreski, Fenerbahçe'de forma giyen 19 yaşındaki vatandaşı Eljif Elmas için açıklamalarda bulundu. Igor Mitreski, Eljif Elmas için Milan, Atletico Madrid, Real Madrid ve bazı İngiliz takımlarının ilgilendiğini belirtirken futbolcunun Rus.
Rusya'da scout yapan Makedon eski futbolcu Igor Mitreski, Fenerbahçe'de forma giyen 19 yaşındaki vatandaşı Eljif Elmas için açıklamalarda bulundu.

Igor Mitreski, Eljif Elmas için Milan, Atletico Madrid, Real Madrid ve bazı İngiliz takımlarının ilgilendiğini belirtirken futbolcunun Rusya'ya da gidebileceğini söyledi.

''PANDEV'DEN SONRA BÖYLESİ ÇIKMAMIŞTI''

Makedon eski futbolcu, genç futbolcunun Avrupa'nın yükselen değerlerinden biri olduğunu belirtirken ''Eljif Elmas ile Milan, Atletico Madrid ve bazı İngiliz takımlarının ilgilendiğini biliyorum. Real Madrid bile adaylar arasında yer alıyor. Eljif henüz 19 yaşında ama yaşına rağmen futbolu çok iyi biliyor. Harika bir hıza sahip, bire birde rahat adam geçiyor ve oyunu çok iyi okuyor. Karakteri ve profesyonelliği de üst seviye. Pandev'den sonra Makedon futbolunda böyle yetenekli bir futbolcu çıkmamıştı. Eljif, çok üst düzey bir futbolcu olabilir.'' sözlerini kullandı.

''RUSYA'YA GİTMESİNİ TAVSİYE EDERİM''

Eljif'in Rusya'ya transfer olması için kendisine tavsiye verdiğini söyleyen Mitreski, ''Şu an Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Geleceğine kulübü ve menajerleri karar verecektir. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe, Eljif için 20 milyon euro istiyor. Rusya'da onu sadece Zenit verebilir. Eğer Zenit, bu parayı kabul ederse Eljif Elmas, Rusya'ya gelebilir. Önce Rusya'da 1-2 yıl oynayıp buradan Avrupa'nın büyük bir takıma geçmesini tavsiye ediyorum.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.