Erdoğan Ile Orban Arasında Dikkat Çeken Diyalog: Makasla Çok Tehlikeli Duruyorsun

Erdoğan Ile Orban Arasında Dikkat Çeken Diyalog: Makasla Çok Tehlikeli Duruyorsun
Cumhurbaşkanıile Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın Gül Baba Türbesi'nin açılışı için bir araya geldiği törende ilginç bir diyalog yaşandı.

Cumhurbaşkanıile Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın Gül Baba Türbesi'nin açılışı için bir araya geldiği törende ilginç bir diyalog yaşandı. Başbakan Orban makası Erdoğan'ın elinden almaya çalışırken Erdoğan, "Bu makas benim, o da senin" dedi. Erdoğan'ın bu sözlerine karşılık Orban'ın, "Makasla çok tehlikeli duruyorsun" yanıtını verdi.

GÜL BABA TÜRBESİ AÇILDI

Macaristan'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile birlikte, iki ülke hükümetlerinin eşgüdümü ve TİKA'nın desteğiyle restore edilen Gül Baba Türbesi'nin açılışını yaptı. Erdoğan ile Orban konuşmaların ardından tören için hazırlanan mavi kurdeleyi kesti.

''BU MAKAS BENİM''

Euronews'in aktardığına göre, Başbakan Orban makası Erdoğan'ın elinden almaya çalışırken Erdoğan, "Bu makas benim, o da senin" diye konuştu.

''MAKASLA ÇOK TEHLİKELİ DURUYORSUN''

Erdoğan'ın bu sözlerine karşılık Orban, "Makasla çok tehlikeli duruyorsun" dedi. Bu diyolog sırasında ikili arasında gülüşmeler yaşandı. Ardından Erdoğan her iki makası da kurdele ile sararak korumalarına verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.