Erdoğan, 'teşekkürler İstanbul' Afişiyle İlgili Konuştu: Bay Kemal De Assın

Erdoğan, 'teşekkürler İstanbul' Afişiyle İlgili Konuştu: Bay Kemal De Assın
Rusya ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli değerlendirmelerde bulundu. "BAY KEMAL DE ADAYI İLE BİRLİKTE ASABİLİR" 31 Mart yerel seçimleri sonrası AK Parti tarafından İstanbul'a asılan "Teşekkürler İstanbul" afişlerine de.

Rusya ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli değerlendirmelerde bulundu.

"BAY KEMAL DE ADAYI İLE BİRLİKTE ASABİLİR"

31 Mart yerel seçimleri sonrası AK Parti tarafından İstanbul'a asılan "Teşekkürler İstanbul" afişlerine değinen Erdoğan, "Yasalara ters bir pankart asılmadıktan sonra kimsenin söyleyecek bir şeyi yoktur. Bazen izliyoruz neden teşekkürler İstanbul megabordlara asıldı diye soruyorlar veya tartışıyorlar. Kariyerleri olan tipler tartışıyor. Bir seçim geçilmiş bu seçimin neticesinde ben genel başkan başkanım İstanbul'daki adayımla birlikte İstanbul halkına teşekkür etmekten daha tabii ne olabilir. Aynı şeyi Bay Kemal adayı ile birlikte asabilir" dedi.

"BUNDAN DAHA DOĞAL NE OLABİLİR?"

İstanbul'da seçime katılım yüksek olmasına da değinen Erdoğan, "Karşı taraf ne kadar rahatsız oluyorsa da bizim İstanbul halkına teşekkür etmekten daha doğal ne olabilir. 11 milyon oyunu kullanıyor o gün bütün hassasiyetiyle gönlünü veriyor. Buna muhalefet de teşekkür eder, biz de teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki Son Durumu Değerlendirip Rakam VerdiKemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki Son Durumu Değerlendirip Rakam Verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.