Erdoğan'la Görüşen Abd'li Şarkıcı Miles: Bugün Bir Dünya Lideriyle Tanıştım

Erdoğan'la Görüşen Abd'li Şarkıcı Miles: Bugün Bir Dünya Lideriyle Tanıştım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslüman olduğu için ABD'li şarkıcı Della Miles'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslüman olduğu için ABD'li şarkıcı Della Miles'ı tebrik etti. Miles, "Bugün bir dünya lideriyle tanıştım. Türkiye başkanının elini sıktığım, güzel, sıcakkanlı First Lady ile kucaklaştığım için çok heyecanlıyım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın kurucuları arasında yer aldığı ve başkan yardımcısı olduğu KADEM'in (Kadın ve Demokrasi Vakfı) İstanbul'da bir otelde düzenlenen çalıştayının son gününe katıldı.

ERDOĞAN DAVET ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Müslüman olan Della Miles'ın da Sheraton Grand Otel İstanbul'da kaldığını öğrendi. Erdoğan, tanışmak istediği Miles'i davet etti. Erdoğan, Della Miles'ı Müslüman olduğu için tebrik etti.

Della Miles

"ÇOK HEYECANLIYIM"

ABD'li şarkıcı, görüşme sonrası duygularını şöyle anlattı:

"Bugün bir dünya lideriyle tanıştım. Türkiye başkanının elini sıktığım, güzel, sıcakkanlı First Lady ile kucaklaştığım için çok heyecanlıyım."

Batman'dan Konser Veren ABD'li Şarkıcı Miles: Evimde HissediyorumBatman'dan Konser Veren ABD'li Şarkıcı Miles: Evimde Hissediyorum Dünyaca Ünlü Şarkıcı Della Miles, Müslüman OlduDünyaca Ünlü Şarkıcı Della Miles, Müslüman Oldu Müslüman Olan ABD'li Şarkıcı Della Miles, Sahne Ücretlerini Türk Lirasına ÇevirdiMüslüman Olan ABD'li Şarkıcı Della Miles, Sahne Ücretlerini Türk Lirasına Çevirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.