Ersun Yanal ''daha Fazla Pozisyon'' Dedi

Ersun Yanal ''daha Fazla Pozisyon'' Dedi
Beşiktaş karşısındaki olumlu futbolunu 3 puana çeviremeyen ve beraberlikle yetinmek zorunda kalan Trabzonspor, bugün evinde ağırlayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın karşılaşma öncesi en büyük kozları ise genç .
Beşiktaş karşısındaki olumlu futbolunu 3 puana çeviremeyen ve beraberlikle yetinmek zorunda kalan Trabzonspor, bugün evinde ağırlayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın karşılaşma öncesi en büyük kozları ise genç oyuncular Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı olacak. Tecrübeli çalıştırıcının, dün gerçekleştirilen son antrenmanın ardından iki oyuncusuyla yaptığı görüşmede, "Sizden daha fazla pozisyona girmenizi istiyorum. Bu maçı çözmemizde, performansınız belirleyici olacak" dediği öğrenildi. Yanal, Akhisarspor karşısına hücum ağırlıklı bir kadroyla çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Burak iğneyle 'Dalya' diyecek
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Onazi ve Kucka forma giyemeyecek. Bordo-mavili formayla 100. maçına çıkacak olan Burak ile birlikte Okay'ın da bugün iğneyle oynayacağı öğrenildi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.