Ersun Yanal, Kötü Gidişatın Nedenini Açıkladı

Ersun Yanal, Kötü Gidişatın Nedenini Açıkladı
Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor.
Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor. Teknik Direktör Ersun Yanal da bu duruma çare olamadı. Sarı-lacivertli ekip Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor ve iç sahada Zenit galibiyetiyle toparlanır gibi olsa da bu durum kalıcı olmadı.

Ligde kümede kalma mücadelesi veren Fenerbahçe kupadan sonra Avrupa'dan da elendi. Özellikle Ersun Yanal'ın gelişi ile takımın ciddi bir toparlanma sürecine girmesi beklense de bu durum gerçekleşmedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal ise bu durumu "Sezon başı A'dan Z'ye her şey yanlış yapılmış" diyerek açıkladı.

Yakın zamanda takımın hâlâ toparlanmaması ile ilgili deneyimli çalıştırıcı bazı yetkililerle değerlendirmede bulundu. Mevcut kötü tablo için kendisinin hatalarından ziyade sezon başı yapılan yanlış planlamayı, transferleri ve kadro yetersizliğini gerekçe gösterdi.

Özellikle transferlerin büyük bölümünün hatalı olduğu takımda mevcut bazı isimlerin de seviye olarak Fenerbahçe'yi taşıyamayacağını ifade etti.



COMOLLI İŞARET ETTİ

Ersun Yanal, yaptığı bu değerlendirmelerle Sportif Direktör Damien Comolli'yi işaret etti. Zaten çok güçlü ve kaliteli olmayan takım kadrosu yanlış planlama ve takviyelerle adeta çöktü. Deneyimli hoca takımın bir türlü toparlanmamasının ana sebebinin de bu hatalar olduğunu vurguladı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.