Ersun Yanal: "seneye Bu Takım Şampiyon Olacak"

Ersun Yanal: "seneye Bu Takım Şampiyon Olacak"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal maçtan sonra yaptığı açıklamada oyuncularına gözdağı verdi. Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi: "Üç puan aldık diye mutluyuz ama oyunun eleştirilecek çok yönü var.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal maçtan sonra yaptığı açıklamada oyuncularına gözdağı verdi.

Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

"Üç puan aldık diye mutluyuz ama oyunun eleştirilecek çok yönü var. Bu maçta sadece üç puan aldık. Hakemleri tartışmak istemiyorum. Artık farklı bir vizyona sahip, hakemleri toparlayacak bir ekiple yola çıkıldı. Umarım kendi takımlarını toplarlar. Tek kulvarımız var. Elimizde 31-32 oyuncu bulunuyor. Bu 31-32 oyuncudan 15-16'sını kullanacağız. Kazanarak devam etmek istiyoruz. Kalan 10 haftada herkes şansını iyi değerlendirsin. Maçta, ısınmada, oyuna girerken, oyundan çıkarken... Burası Fenerbahçe, herkes burada oynadığına şükretsin! Bu sezon tren kaçtı ama seneye bu takım şampiyon olacak."

GELECEK HAFTAYA DAMGA VURACAĞIZ!

Yanal, bir sonraki rakipleri Başakşehir maçıyla ilgili ise "Gelecek hafta zirveyi etkileyecek bir maç var. Damgamızı vurmalıyız. Yolda kervanı düzmek kolay değildir" dedi.

img.buzz-thumb.buzz-thumb-cell.buzz-thumb-cell>img.flickity-prev-next-button.flickity-prev-next-button:hover.flickity-prev-next-button .arrow.flickity-prev-next-button.previous.flickity-prev-next-button.next.social-buttons.social-buttons>.btn.social-buttons>.btn img.btn-facebook.btn-twitter.gallery-info.glr-title.glr-desc.glr-desc>p.glr-desc>h2.gallery-count.gallery-count>b.gallery-title.data-title,.data-desc.glr-key.gallery-content:hover .glr-key]]>
FENERBAHÇE 3 HAFTA SONRA KAZANDI
 Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 3-2 yenerek 3 hafta sonra galip geldi.
PUANINI 28'E ÇIKARTTI
Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 28'e çıkardı. Çaykur Rizespor ise 6 maç sonra yenildi. Ligin ikinci yarısında ilk kez yenilen Karadeniz ekibi, 28 puanda kaldı.

2000. MAÇINDA KAZANDI
Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde çıktığı 2000. maçından mutlu ayrıldı. Ligdeki 61 sezonun tamamında yer alan Fenerbahçe, 2000. maçında 1132. galibiyetini elde etti.

1 / 10
Fenerbahçe - Rizespor maçı istatisikleri


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.