Ersun Yanal'dan Galatasaray Ve Ankaragücü Vurgusu

Ersun Yanal'dan Galatasaray Ve Ankaragücü Vurgusu
Fenerbahçe teknik patronu Ersun Yana, kendileri gibi 31 puanı olan Ankaragücü ile birlikte Galatasaray karşısında alınacak galibiyetlerin takımı rahatlatacağını düşünüyor.l, oyuncularını bu maçlara özel olarak motive ediyor.
Fenerbahçe teknik patronu Ersun Yana, kendileri gibi 31 puanı olan Ankaragücü ile birlikte Galatasaray karşısında alınacak galibiyetlerin takımı rahatlatacağını düşünüyor.l, oyuncularını bu maçlara özel olarak motive ediyor. Ciddi bir fikstür avantajı bulunan F.Bahçe, kalan 8 maçın 5'ini İstanbul'da oynayacak.

Fenerbahçe'de sezonun en kritik dönemi yaklaşırken, kalan her maçı 'final' olarak gören teknik heyet; yine de takımı Ankaragücü ile Galatasaray maçlarına özel olarak motive etmeye çabalıyor. · Teknik direktör Ersun Yanal ile ekibi, kendileriyle aynı puanda (31) olan Ankaragücü ve sonraki hafta Kadıköy'de Galatasaray'a karşı alınacak 6 puanın kalan karşılaşmalarda rahat etmelerini sağlayacağını düşünüyor.

Ligde halen 36 puanla 5. sırada yer alan Yeni Malatyaspor'la dahi arasında sadece 6 puan fark bulunan sarı lacivertliler, Ankaragücü ve Galatasaray mücadeleleri sonrası Aytemiz Alanyaspor deplasmanına gidecek.

Ardından kalan 5 haftada ise Fenerbahçe, sadece 1 kez İstanbul dışına çıkacak. Trabzon, Akhisar ve Antalya'yı Ülker Stadı'nda ağırlayacak olan Kanarya, mayısın ilk haftasında İstanbul'da Kasımpaşa ile oynayacak. Bir tek 33. haftadaki Erzurum mücadelesi dış sahada yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.