Ersun Yanal'dan Üç Futbolcuya Tebrik Telefonu

Ersun Yanal'dan Üç Futbolcuya Tebrik Telefonu
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, milli arada ülkelerinin takımlarına giden futbolcuların gösterdiği başarılı performanstan dolayı çok mutlu. Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Özellikle Hasan Ali Kaldırım'ın A Milli Futbol Takımı, Elif Elmas'ın Makedonya, .
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, milli arada ülkelerinin takımlarına giden futbolcuların gösterdiği başarılı performanstan dolayı çok mutlu.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Özellikle Hasan Ali Kaldırım'ın A Milli Futbol Takımı, Elif Elmas'ın Makedonya, Zajc'ın ise Slovenya'yla gol atıp etkili performanslar göstermesi, Yanal'ın da yüzünü güldürdü.

Yanal, Isla'nın Şili'yle, Berke Özer'in de 19 Yaş Milli Takımı'ndaki performansını yakından takip ettirdi.

ÖZEL TEBRİK

Ersun Yanal, milli takımda başarılı performans gösteren futbolcularını da özel olarak tebrik etti. Hasan Ali Kaldırım, Elif Elmas ve Zajc'ı özel olarak arayan Yanal, attığı gollerden dolayı oyuncularını kutladı.

SAKATLIK OLMADAN DÖNDÜLER

Milli takımdaki futbolcuların herhangi bir sakatlık yaşamaması da Yanal'ın sevindirdi.

Kalan 8 haftada 24 puan hedefleyen Yanal, her futbolcusunda maksimum katkıyı almak istiyor. Bu yüzden milli oyuncuların sakatlık yaşamaması ve form grafiği yüksek olarak takıma dönecek olması Yanal'ın elini kuvvetlendirecek.

img.buzz-thumb.buzz-thumb-cell.buzz-thumb-cell>img.flickity-prev-next-button.flickity-prev-next-button:hover.flickity-prev-next-button .arrow.flickity-prev-next-button.previous.flickity-prev-next-button.next.social-buttons.social-buttons>.btn.social-buttons>.btn img.btn-facebook.btn-twitter.gallery-info.glr-title.glr-desc.glr-desc>p.glr-desc>h2.gallery-count.gallery-count>b.gallery-title.data-title,.data-desc.glr-key.gallery-content:hover .glr-key]]>
Fenerbahçe, deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını milli oyunculardan yoksun Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 11.30’da başladı.
Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.

1 / 27
Fenerbahçe idman - 26 Mart


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.