Esnafa Zorla Senet İmzalatıp, Ödemeyince Dükkanını Yaktıklar, O Anlar Kamerada

Esnafa Zorla Senet İmzalatıp, Ödemeyince Dükkanını Yaktıklar, O Anlar Kamerada
Muğla'nın, Fethiye ilçesinde bir mobilya imalatçısına zorla senet imzalattırdıkları, ödemeyince ise iş yerini benzin dökerek yaktıkları öne sürülen 3 kişi, gözaltına alındı.

Muğla'nın, Fethiye ilçesinde bir mobilya imalatçısına zorla senet imzalattırdıkları, ödemeyince ise iş yerini benzin dökerek yaktıkları öne sürülen 3 kişi, gözaltına alındı. İmalathanenin yakılma anı ise güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Taşyaka Mahallesi Şehit Fethi Bey Caddesi üzerindeki iş yerinde mobilya imalatı yapan S.B., iş yaptığı, Marmaris'te yaşayan K.A. (Kerem Akar), M.K. (Murat Kurtalış) ve Y.A.T. (Yiğit Alp Tunalı) ile anlaşmazlığa düştü. İddiaya göre bu 3 zanlı, S.B.'den parasını ödeyip satmak üzere mal aldı. Ancak ürünü satamayan zanlılar, S.B.'den parayı geri istedi. S.B.'nin kabul etmemesi üzerine 3 zanlı, işletmeye gitti.

ZANLILAR, MOBİLYA VE MAKİNELERE BENZİN DÖKEREK YAKTI

Zanlılar tehdit edip 140 bin lirasını aldığı S.B'ye, zorla 100 bin liralık da senet imzalattı. Daha sonra S.B'den senedi ödemesini isteyen, ancak para alamayan zanlılar, geçen 16 Temmuz'da mobilya imalatçısının dükkanına gitti. İddiaya göre çalışanları zorla dışarı çıkaran 3 zanlı, işletmedeki mobilya ve makinelere benzin dökerek, yaktı. Zanlılar olay yerinden ayrılırken, yangın büyümeden çalışanlar ve itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. O anlar ise iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi.

GÖZ ALTINA ALINAN ZANLILAR, TUTUKLANDI

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. K.A., M.K. ve Y.A.T., geçen cumartesi günü yakalanarak gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edilen K.A., M.K. ve Y.A.T. tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.