Everton, Klaassen'i Beşiktaş'a Satmak Istiyor!

Everton, Klaassen'i Beşiktaş'a Satmak Istiyor!
Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Everton'ın Hollandalı orta sahası Davy Klaassen için İngiltere'den flaş bir açıklama geldi. Hollanda basınının haberine göre Everton Sportif Direktörü Marcel Brands, Davy Klaassen'i Beşiktaş'a satmaya hazır olduklarını sö.
Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Everton'ın Hollandalı orta sahası Davy Klaassen için İngiltere'den flaş bir açıklama geldi.

Hollanda basınının haberine göre Everton Sportif Direktörü Marcel Brands, Davy Klaassen'i Beşiktaş'a satmaya hazır olduklarını söyledi.

Everton'ın yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Klaassen'in yerine İngiliz ekibinin Norwich City'den James Maddison'ı transfer edeceği ve 25 yaşındaki futbolcunun satış listesinde olduğu kaydedildi.

KLAASSEN'DEN ZARAR EDECEKLER

Everton, Davy Klaassen'i geçtiğimiz sezon başında 27 milyon Euro'ya Ajax'tan transfer etmişti. Hollanda basınının haberine göre ise Everton, bu miktarın çok daha düşüğüne genç futbolcuyu elden çıkarmayı hedefliyor.

İngiltere'de bekleneni veremeyen Hollandalı futbolcu, bu sezon sadece 7 kez Premier Lig'de forma giydi, gol ve asist katkısı yapamadı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.