Eylül Cinayetinde Önemli Gelişme: Katil Zanlısının Annesi De Tutuklandı

Eylül Cinayetinde Önemli Gelişme: Katil Zanlısının Annesi De Tutuklandı
8 yaşındaki Eylül'ün öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturmada katil zanlısının annesi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 yaşındaki Eylül'ün öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturmada katil zanlısının annesi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KATİL ZANLISININ ANNESİ DE TUTUKLANDI

Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıktığında kaybolan ve 7 gün sonra bir tarlada gömülü halde cesedi bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında gözaltında bulunan zanlı Uğur K.'nin annesi Huriye K., akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmayla ilgili 3 şüpheliden 2'si serbest kalırken, Eylül'ün üvey amcasının karısı H.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Bursa'da yaşayan İbrahim-Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri olan Eylül, öğle saatlerinde arkadaşları ile birlikte oyun oynamak için evlerinden çıktı. En son evlerinin yanındaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül'ün eve gelmediğini fark eden ailesi, dışarı çıkarak çocuklarını aramaya başladı. Fakat ailenin araması sonuç vermeyince, durum bu kez yetkililere bildirildi. İhbar üzerine köyle çok sayıda asker ve AFAD ekibi sevk edildi. Dün devam eden çalışmalar bu sabah yeniden başlatıldı. Jandarma ekipleri ve AFAD ekipleri, köyü karış karış arayarak Eylül'ü bulmaya çalıştı.

EYLÜL'ÜN CANSIZ BEDENİ BİR HAFTA SONRA BULUNDU

Ankara'da 1 hafta önce kaybolan 8 yaşındaki Eylül'ün cansız bedeni, bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili komşu Uğur K. ile annesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eylül'ün Cinayet Zanlısının, Cinayeti Önceden Planladığı Ortaya ÇıktıEylül'ün Cinayet Zanlısının, Cinayeti Önceden Planladığı Ortaya Çıktı Eylül'ün Babasından Leyla'nın Acılı Babasına Başsağlığı TelefonuEylül'ün Babasından Leyla'nın Acılı Babasına Başsağlığı Telefonu Öfkeli Vatandaşlar Küçük Eylül'ün Katil Zanlısının Maketini Ağaca Asarak İdamını İstediÖfkeli Vatandaşlar Küçük Eylül'ün Katil Zanlısının Maketini Ağaca Asarak İdamını İstedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.