Facundo Ferreyra Için Galatasaray Ve Beşiktaş Devrede!

Facundo Ferreyra Için Galatasaray Ve Beşiktaş Devrede!
Portekiz Ligi takımlarından Benfica'da bu sezon beklentileri karşılayamayan ve devre arasında kiralık olarak gönderilmesi beklenen Facundo Ferreyra için Galatasaray ve Beşiktaş transfer yarışına girdi. Fransız Foot Mercato sitesinin haberine göre Benfica'dan ayrılmasına kesin gözü.
Portekiz Ligi takımlarından Benfica'da bu sezon beklentileri karşılayamayan ve devre arasında kiralık olarak gönderilmesi beklenen Facundo Ferreyra için Galatasaray ve Beşiktaş transfer yarışına girdi.

Fransız Foot Mercato sitesinin haberine göre Benfica'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ferreyra için Nice, Galatasaray, Beşiktaş ve Olympiakos devreye girdi.

SEZON SONUNA KADAR 500 BİN EURO

Mario Balotelli'ye veda etmeye hazırlanan Nice'in İtalyan golcü yerine Ferreyra'yı düşündüğü, sezon sonuna kadar kiralama bedeli için ise 500 bin euro teklif ettiği belirtildi.

Nice'in yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve Olympiakos'un da kısa süre içinde teklife hazırlandığı iddia edildi.

BENFICA, MAAŞINDAN KURTULMAK İSTİYOR

Benfica'da yıllık 3 milyon euro maaş alan Facundo Ferreyra, takımın en çok maaş kazanan isimlerinin başında geliyor. Benfica ise Ferreyra'ı kiralık göndererek futbolcunun maaşından kurtulmayı amaçlıyor. Bu sezon sadece 7 maça çıkabilen ve 1 gol atabilen Arjantinli forvet, geçen sezon Shakthar Donetsk'te geçirdiği performansı aratıyor. Ferreyra, geçen sezon Ukrayna Ligi'nde 30 maçta 21 gol kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.