Fatih Terim, Mitroglou'nu Bu Sözlerle Tebrik Etti

Fatih Terim, Mitroglou'nu Bu Sözlerle Tebrik Etti
Süper Lig'in 23.
Süper Lig'in 23. haftasında evinde ağırladığı Akhisarspor'u Kostas Mitroglou'nun 90+4'üncü dakikada attığı golle 1-0 mağlup eden Galatasaray'da keyifler yerinde.

Benfica'ya elenerek Avrupa'da havlu atan sarı-kırmızılılar, bu moral bozukluğunu çok kritik bir 3 puanla telafi etti. Son dakika golüyle gelen 3 puan, şampiyonluğa olan inancı da artırdı! Galatasaray, rakiplerinin 'Puan kaybetti' dediği anda attığı golle büyük bir psikolojik üstünlük de sağlamış oldu.

Karşılaşma boyunca yaşadığı stresin ardından derin bir 'Oh' çeken teknik direktör Fatih Terim de galibiyeti getiren öğrencisini özel olarak tebrik etti. Maçtan sonra Mitroglou'yla konuşan İmparator'un, "Harika bir iş başardın. Son ana kadar mücadele ruhunu kaybetmediğin için seni kutluyorum" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

90 dakika sahada kalan Yunan golcü hocasının yüzünü kara çıkarmayarak çok kritik bir gole imza attı ve taraftarın da gönlünü kazandı



Akşam'da yer alan habere göre, Kostas Mitroglou, ülkesi Yunanistan'ı da karıştırdı. Mitroglou'nun tarihi golü sonrası Türk Telekom Stadyum'da çalınan Yunan şarkısı başarılı golcünün Yunanistan'da gündem olmasına neden oldu. Stat hoparlöründen Sto Trelokomio 'Tımarhane' isimli şarkı çalındı. Bu şarkıyı Yunan şarkıcı PanosKiamos seslendiriyor. Panos, ülkesinde fanatik AEK taraftarları olarak biliniyor...  Olympiakos oyuncusu olarak bilinen Mitroglou'nun golünden sonrası AEK'lı Kiamos'un şarkısının çalınması AEK taraftarlarını oldukça kızdırdı.

BİR DAHA ÇALINIR MI!..

AEK taraftarları sosyal medya hesapları üzerinden hem G.Saray'a hem de Kostas Mitroglou'na sert tepki gösterdi.  Çalınan parçayı Yunan golcünün seçtiği öğrenildi. Mitroglou'nun gollerinde 'Yunan müziği' çalmak isteyen Galatasaray Kulübünün, bu konuyu haftalar önce yeni transferine sorduğu ve oyuncunun da önceki gün statta Türkçesi 'Tımarhane' olan Kiamos'un parçasını tercih ettiği belirtildi. Gelen tepkiler sonrası Yunan golcünün şarkı konusunda nasıl bir karar alacağı merak konusu. 

TIMARHANELİK OLACAĞIZ

Türkçesi 'Tımarhane' olan şarkının nakarat bölümü ise şöyle: Tımarhaneye tımarhaneye, birimizi değil ikimiz de tıkacaklar, birbirinizi bağlayan bu aşk yüzünden sonunda tımarhanelik olacağız.  Bu arada maçın kahramanı olan Kostas Mitroglou, ilk yarıda girdiği 4 ikili mücadelenin hepsini kazandı. Yunan golcü, hiç top kaybı yapmadı. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.