Fatih Terim: "sivas'a Bırakmayalım, 19 Mayıs'ta Bitirelim"

Fatih Terim: "sivas'a Bırakmayalım, 19 Mayıs'ta Bitirelim"
Beşiktaş'ı mağlup ederek zirveyi kapan Galatasaray'da planlar Başakşehir'i Türk Telekom'da devirip şampiyonluğun 33.
Beşiktaş'ı mağlup ederek zirveyi kapan Galatasaray'da planlar Başakşehir'i Türk Telekom'da devirip şampiyonluğun 33. haftada ilan edilmesi üzerine yapılmaya başlandı.

Fatih Terim, bu hafta sonu Rize'yi, 19 Mayıs'ta da Başakşehir'i yenmeleri halinde ikili averaj gereği son haftaya kalmadan ipi göğüsleyeceklerini maç sonrası soyunma odasında futbolcularına anlattı.

İZİN YAPMIYORLAR

Tecrübeli teknik adam, öğrencilerine, "Alacağımız iki galibiyet kaldı. İşi Sivas'a bırakmayalım. Kupayı 33. haftada Başakşehir galibiyeti ile kendi seyircimiz önünde kaldıralım" dedi.

"Rehavet istemiyorum. Daha çok çalışmalıyız" diye konuşan Terim, derbi sonrası takıma izin vermedi. Sarı kırmızılılar, cumartesi günkü Rize maçının hazırlıklarına dün başladı.



Sarı-Kırmızılılar, Rize ve Başakşehir maçlarını kazanırsa son maçı oynamadan 22. Şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Olası Rize deplasmanından alınacak galibiyet sonrası Sarı-Kırmızılı ekip, 19 Mayıs'ta oynanacak Başakşehir maçını kazanarak mutlu sona ulaşması durumda anlamlı bir şampiyonluk görecek. Hem bu mutlu günün kulübün kuruluş yıldönümünü anımsatması, (19.05) hem de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na denk gelmesi, Aslan'da sevinci ikiye katlayacak.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.