Fatih Terim, "tedbirli Olarak" Pfdk'ya Sevk Edildi

Fatih Terim, "tedbirli Olarak" Pfdk'ya Sevk Edildi
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Akhisar arasında oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında maçın gözlemcisi ve temsilcisine yönelik sportmenlik dışı sözsözlerinden dolayı saro-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ve idari direktör Şükrü Han.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Akhisar arasında oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında maçın gözlemcisi ve temsilcisine yönelik sportmenlik dışı sözsözlerinden dolayı saro-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ve idari direktör Şükrü Hanedar "tedbirli olarak" PFDK'ya sevk edildi.

Galatasaray - Akhisar maçının sona ermesinin ardından soyunma odası koridorlarında maçın gözlemcisi Oğuz Arıkal ile görüşmek isteyen ve Arıkal'a haber gönderen ancak Arıkal'ın bu talebi kabul etmemesinin ardından sinirlenen Terim, "Ukalalık yapmayın, ukala herifler, sizleri bilirim" diye tepki gösterdi.

Oğuz Arıkal'ın yanı sıra maçın temsilcileri de Fatih Terim'in sözlerine raporunda yer verdi. TFF Hukuk Müşavirliği'nin Terim'i sevk etmesinin ardından PFDK da cuma günü olağanüstü toplanma kararı aldı. Tedbirli olarak PFDKD'ya sevk edilen Fatih Terim, sportmenliğe aykırı hareketten dolayı PFDK'ya sevke edilse de Terim'in hak mahrumiyeti yerine para cezası alabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.