Fatih Terim: "zirve Yolculuğumuz Konya'da Başlayacak"

Fatih Terim: "zirve Yolculuğumuz Konya'da Başlayacak"
20 hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturma şansı yakalayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem hedeflerini anlattı hem de bir takım uyarılarda bulundu. Başakşehir'in Göztepe'ye kaybetmesiyle, büyük bir avantaj sağlayan ve liderlik fırsatı yakalayan sarı-kırmızılı.
20 hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturma şansı yakalayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem hedeflerini anlattı hem de bir takım uyarılarda bulundu.

Başakşehir'in Göztepe'ye kaybetmesiyle, büyük bir avantaj sağlayan ve liderlik fırsatı yakalayan sarı-kırmızılılarda deneyimli teknik adam, "Çok şeyler yaşadık. Kenetlendik ve bu noktaya geldik. Artık ipler elimizde... Galatasaray'ın layık olduğu yer her zaman zirvedir. Burada da liderlik maçımıza çıkacağız. Bunu iyi değerlendirmenizi istiyorum. Zirveye yolculuğumuz Konya'da başlayacak ve sezon sonuna kadar devam edip şampiyonlukla taçlanacak" diye konuştuğu öğrenildi.

"AYNI SENARYO OLMALI"

Konyaspor'la ilgili de bazı uyarılar yapan Terim'in, "Bundan sonra her maçımız zor geçecek. Konya deplasmanı, kupa ile beraber kalan 6 finalimizden ilki olacak. Kapanacaklar, maçı kilitlemeye çalışacaklar. Bu yüzden iyi başlamamız önemli. Malatya ile yaptığımız kupa maçı neden kolay geçti? Çünkü iyi başladık ve golü çabuk bulduk. Bu sefer de aynı senaryo olmalı... Kendi futbolumuzu oynayıp, sahada zevk alalım" ifadelerini kullandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.