Fatih Terim'den Malatyaspor Için Yeni Plan!

Fatih Terim'den Malatyaspor Için Yeni Plan!
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Evkur Yeni Malatya'ya karşı başarısız bir sınav verdi.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Evkur Yeni Malatya'ya karşı başarısız bir sınav verdi. 0-0 biten karşılaşmada sarı-kırmızılılar pozisyon bulmakta zorlandı ve bu karşılaşma, lig maçı öncesi endişe verdi.

Üstelik sezonun 27. haftasında oynanacak mücadelede Galatasaray, Luyindama ve Ndiaye'den de mahrum olacak. Sarı-kırmızılılar, kupa karşılaşmasında Diagne'den faydalanmak, verim almak için kanatları kullanmaya çalışsa da, çizgi hücumlarında etkili olmayı başaramadı.

Sezon genelinde de Mariano'nun bireysel etkisi dışında kanat organizasyonlarından pek verim alamayan sarı-kırmızılılar yeniden merkez hücumlara ve içe katetme alternatifine geri dönüş yapacak.

Görev Donk'un

Luyindama'nın yokluğunda stoperde Semih'in mi yoksa Ahmet Çalık'ın mı görevlendirileceği tartışılırken, Fatih Terim'in bu bölgede birinci alternatif Ryan Donk. Hollandalı futbolcu ayak tekniği, soğuk kanlı oluşu ve fiziksel özellikleri sebebiyle tecrübeli teknik adamın kritik maçtaki ilk seçeneği. Orta alanda ise Fernando, Emre Akbaba, Belhanda üçgeni düşünülüyor. Özellikle şut konusunda da eksiklik de Fatih Terim'i rahatsız ederken, Emre Akbaba'nın bu özelliğinden faydalanmak istiyor. Hem maçtan sonra hem de dün kurmaylarıyla istişarelerde bulunan Galatasaray Teknik Direktörü, Kadıköy deplasmanına kayıpsız gitmek için yoğun mesai harcıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.