Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi Motivasyonu

Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi Motivasyonu
Galatasaray'da 2018-2019 sezonu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla açıldı. Dün akşam ikinci çalışmasını gerçekleştiren Sarı-Kırmızılı ekipte, teknik direktör Fatih Terim takımıyla bir toplantı düzenledi.
Galatasaray'da 2018-2019 sezonu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla açıldı.

Dün akşam ikinci çalışmasını gerçekleştiren Sarı-Kırmızılı ekipte, teknik direktör Fatih Terim takımıyla bir toplantı düzenledi. Oyuncularına, "Evet beyler hazır mısınız?" diye soran tecrübeli hocanın, "Çok zorlu, yorucu ve bir o kadar da iddialı bir sezon bizi bekliyor. Ligdeki yerimizi korumak, Türkiye Kupası'nı almak, Şampiyonlar Ligi'nde de artık gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Hedefimiz, arzumuz, coşkumuz bu yönde. Sizden de aynı hırsı, isteği görmek istiyorum" diye konuştuğu bildirildi.

'Programa harfiyen uyun'

Kamp programı hakkında da takımına bilgi veren Terim'in, şunları kaydettiği ifade ediliyor: "Geçen sezon yaptıklarınızdan çok daha fazlasını görmek istiyorum. Bunun için disiplinli bir programla birlikte çok sıkı çalışacağız. Bu yaz döneminde yaptıklarımız bizi bütün sezon götürecek. O nedenle sizden programa harfiyen uymanızı bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.