Fatih Terim'in 'emre Akbaba' Raporu

Fatih Terim'in 'emre Akbaba' Raporu
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, orta saha ile hücum hattı arasında top taşıyacak, pozisyon hazırlayacak, üretkenliğini konuşturacak oyuncu konusunda hayli sıkıntılı. Hoca, Belhanda'dan çok umutluydu fakat bu futbolcunun etkisiz performansıyla hayal kırıklığına uğrad
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, orta saha ile hücum hattı arasında top taşıyacak, pozisyon hazırlayacak, üretkenliğini konuşturacak oyuncu konusunda hayli sıkıntılı.

Hoca, Belhanda'dan çok umutluydu fakat bu futbolcunun etkisiz performansıyla hayal kırıklığına uğradı.

''EMRE AKBABA ŞART'' RAPORU

Yönetim transfer konusunda gecikince, Terim de eldeki oyuncularla denemeler yaptı ancak Feghouli'nin de "Suyu taşıyan adam" görevini üstlenemeyeceğini gördü. Takımın dinamik isimleri Sinan Gümüş ile Onyekuru'nun ise o misyona kavuşmalarının çok zaman alacağını ve bu iki isimden kanatlarda daha çok fayda alacağını gören Fatih Terim, yönetime bu defa "Emre Akbaba şart" raporunu sundu.



Terim merkez orta sahada da Ndiaye ya da o tarz futbolcunun aslında şart olduğunu tekrar ederken, bu nokta olmasa bile Emre'nin mutlaka Galatasaray'a kazandırılmasını istedi.

Galatasaray'ın yeniden kadrosunda görmek istediği ancak yüksek maliyeti sebebiyle geri adım attığı Stoke City forması giyen Badou Ndiaye, Brentford maçında kadroya alınmamıştı. Stoke City'nin yardımcı antrenörü Mark Sale, Badou Ndiaye'nin sakatlığı sebebiyle kadroda olmadığını belirtip transfer dedikodularına son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.