Feghouli'den Türkiye Sorusuna Tepki!

Feghouli'den Türkiye Sorusuna Tepki!
Galatasaray'da transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Sofiane Feghouli, yeniden Cezayir Milli Takımı'na seçildi ve bir basın toplantısı düzenledi. Cezayir Milli Takımı'na döndüğü için mutlu olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini söyleyen Sofiane F.
Galatasaray'da transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Sofiane Feghouli, yeniden Cezayir Milli Takımı'na seçildi ve bir basın toplantısı düzenledi.

Cezayir Milli Takımı'na döndüğü için mutlu olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini söyleyen Sofiane Feghouli'ye, basın toplantısının sonunda Galatasaray ile ilgili çıkan iddialar da soruldu.

Feghouli, sorulan soruya tepki gösterirken çok kısa bir cevap verdi. Feghpuli Galatasaray'da mutlu olduğunu bir kez daha söylerken ''Türkiye ile ilgili sorulara cevap vermeyeceğim. Burada önemli olan Cezayir Milli Takımı. Birçok söylenti konuşuldu. Gazetelerde yazanları kontrol edemiyorum. Transfer dönemi kapandı. Galatasaray'da mutluyum. Bu sezon iddialıyım. Harika bir sezon geçirmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Feghouli'nin de formasını giydiği Cezayir, 8 Eylül'de deplasmanda Gambia ile karşı karşıya gelecek.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.