Fenerbahçe 11 Attı, 12 Puan Kaybetti

Fenerbahçe 11 Attı, 12 Puan Kaybetti
SPORX ARAŞTIRMA - Süper Lig'de Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında aldığı 3-2'lik yenilgiyle şampiyonluk şansını zora sokan Fenerbahçe'de ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Savunma güvenliğine öncelik vermesiyle tanınan Aykut Kocaman, bu önceliğine rağmen takımının i.
SPORX ARAŞTIRMA - Süper Lig'de Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında aldığı 3-2'lik yenilgiyle şampiyonluk şansını zora sokan Fenerbahçe'de ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı.

Savunma güvenliğine öncelik vermesiyle tanınan Aykut Kocaman, bu önceliğine rağmen takımının iç sahada fazla gol yemesine engel olmadı. Fenerbahçe, iç sahada oynadığı Süper Lig maçlarında kalesinde 19 gol görürken, çok gol attığı maçlarda yaşadığı kayıplarla dikkat çekti.

Fenerbahçe, Kadıköy'de en az 2 gol atmayı başardığı 5 maçta kazanabileceği 15 puanın sadece 3'ünü alabildi. Bir başka deyişle Fenerbahçe bu sezon sahasında toplam 11 gol attığı 5 maçta sadece 3 puan alabildi, 12 puanı rakiplerine kaptırdı.

İşte Fenerbahçe'nin sahasında 2 gol atıp kazanamadığı maçlar...

Oynanan maç Kaybedilen puan Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor 2 puan Fenerbahçe 2 - 3 Başakşehir 3 puan Fenerbahçe 3 - 3 Kayserispor 2 puan Fenerbahçe 2 - 2 Gençlerbirliği 2 puan Fenerbahçe 2 - 3 Akhisarspor 3 puan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir ise bu alanda aynı sorunu yaşamadı.

Galatasaray sahasında en az 2 gol attığı hiçbir maçta puan kaybı yaşamazken, Beşiktaş sadece Trabzonspor karşısında 2 puan bıraktı. Medipol Başakşehir de Beşiktaş gibi 2 gol atıp sadece Trabzonspor maçında 2 puan bıraktı.

İşte Beşiktaş'ın sahasında 2 gol atıp kazanamadığı maçlar...

Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor

İşte Başakşehir'in sahasında 2 gol atıp kazanamadığı maçlar...

Başakşehir 2 - 2 Trabzonspor

İç sahada Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir 2 gol attığı maçlarda yaşadığı puan kayıpları...

Fenerbahçe 12 Beşiktaş 2 Başakşehir 2 Galatasaray 0
İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.