Fenerbahçe Için 'bir Maçtan Daha Fazlası'

Fenerbahçe Için 'bir Maçtan Daha Fazlası'
Devre arasında yapılan iddialı transferlere rağmen tehlikeli bölgeden kurtulamayan Fenerbahçe, 27.
Devre arasında yapılan iddialı transferlere rağmen tehlikeli bölgeden kurtulamayan Fenerbahçe, 27. hafta mücadelesinde bu akşam Ankaragücü'ne konuk olacak.

Eryaman Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Ligdeki 13 takımı da ilgilendiren karşılaşma, Fenerbahçe açısından 'bir maçtan çok daha fazla' anlamlar içeriyor...

5'inci ile aradaki fark 6 puan

31 puanla 13. sırada yer alan sarı lacivertli ekip, aynı puana sahip renktaşını yenrse küme düşme hattından iyice uzaklaşacak ve bambaşka hesaplara başlayacak.

Zira, 1'er maç fazlasıyla 5 ve 6. sıralarda bulunan Yeni Malatya ve Alanya ile aradaki puan farkı sadece 6. Ankara'da alınacak olası bir galibiyet, gelecek hafta Galatasaray ile oynanacak derbi maç için de büyük moral olacak.

'Sinirlerinize hakim olun'

Fenerbahçe'de 6 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Skrtel, İsmail, Soldado, Eljif Elmas, Dirar ve Neustaedter, Ankaragücü karşısında oynayıp sarı kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Teknik direktör Ersun Yanal da bu konunun üzerinde özellikle durarak, ceza sınırındaki oyunculara, "Sinirlerinize hakim olun ve sarı kart görmeyin" uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.