Fenerbahçe Için Derbiden Daha Fazlası!

Fenerbahçe Için Derbiden Daha Fazlası!
Fenerbahçe'de zorlu Galatasaray derbisi için geri sayım başladı.
Fenerbahçe'de zorlu Galatasaray derbisi için geri sayım başladı. Sarı-lacivertliler, lig yarışındaki en kritik maçında hem evinde 19 yıldır yenilmediği ezeli rakibini hem de lig liderini ağırlayacak.

Bu maç öncesi Fenerbahçe'yi sadece futbol takımı özelinde değil, tüm camia açısından dev bir final bekliyor olacak. Kadıköy'deki kritik 90 dakikada Aykut Kocaman ve öğrencilerinin alacağı sonuç, kulüpte A'dan Z'ye her konuya etki edecek.

Fenerbahçe'de adeta 'köprüden önce son çıkış' maçı anlamı taşıyan Galatasaray derbisi öncesi şu durumlar öne çıkıyor:

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk edeceği haftada, bir gün sonra lig 2.'si Beşiktaş ile lig 3.'sü Başakşehir'in de karşılaşacak olması şans olacak. Olası bir galibiyette diğer maçın sonucuna göre zirve yarışı yeniden şekillenecek, aksi takdirde ilk 2 işi zorlaşacak.

Aykut Kocaman ve takımı, bu sezon 4. kez kırılma anı yaşıyor. Daha önce 3 kez (6. hafta Beşiktaş derbisi, 12. hafta Sivasspor maçı ve 21. hafta Başakşehir maçı) eşik atlatılmıştı. Fenerbahçe yine yendiği anda liderle puan farkını indirip, ikili averajı kapacak, aksi takdirde fark 9'a çıkacak.

Volkan Demirel başta olmak üzere takım içerisinde eleştiri alan birçok futbolcu için yeniden kendini gösterme maçı olacak. Galatasaray derbisindeki galibiyet hem özgüven hem de güç getirecek, öteki sonuçta ise eleştiriler daha da sertleşecek.

Sezon başından beri eleştirilen Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da taraftarlarla yeniden güçlü iletişim kurma derbisi olacak. Aksi halde Fenerbahçe taraftarları daha da tepki koyacak.

3-4 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi de ister istemez Galatasaray derbisinden etkilenecek. 19 yıllık serinin Galatasaray'a karşı Kadıköy'de bitmesi kongre üyelerinin seçim kararını yakından belirleyecek.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.