Fenerbahçe, Jailson'u Resmen Duyurdu!

Fenerbahçe, Jailson'u Resmen Duyurdu!
Fenerbahçe Kulübü, Gremio'dan Jailson transferini resmen açıkladı. Sarı lacivertlilerin açıklaması şu şekilde; "Kulübümüz, Brezilya'nın Gremio takımından Jailson Marques Siqueira'yı kulübü ve kendisiyle yaptığı anlaşma sonucu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmıştır.
Fenerbahçe Kulübü, Gremio'dan Jailson transferini resmen açıkladı.

Sarı lacivertlilerin açıklaması şu şekilde;

"Kulübümüz, Brezilya'nın Gremio takımından Jailson Marques Siqueira'yı kulübü ve kendisiyle yaptığı anlaşma sonucu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmıştır. Jailson'a hoş geldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz."



Fenerbahçe'nin Jailson için ödeyeceği bonservis bedeli açıklanmasa da Brezilya basınına göre bu rakam 4 milyon Euro (31.2 milyon TL) olacak.



FENERBAHÇE YİNE EMOJİYLE AÇIKLADI

 Daha önce Andre Ayew transferinde göz kırpma, Islam Slimani transferinde güneş gözlüğü, Michael Frey transferinde 'Beni ara' şeklindeki el hareketi, Diego Reyes'te pazu emojileri paylaşan Fenerbahçe, bu kez de uçak emojisi paylaştı. Uçak emojisinin ardından transferin Jailson olduğu duyuruldu.

JAILSON MARQUES SIQUEIRA KİMDİR?

 Jailson, transfer gündeminin önemli isimleri arasında yer almaya başladı. Transferin son günlerinde Türk takımlarının ilgilendiği futbolcular arasında yer bulan Jailson, futbolseverlerin de sorguladığı isimler arasında yer aldı.

 Futbola genç yaşta Guarany de Bagé, Grêmio, Chapecoense takımlarında başlayan Jailson, ilk profesyonel imzasını Gremio takımına attı. Profesyonel anlamda Gremio dışında Chapecoense forması giyen Jailson, Gremio'da futbol hayatına devam ediyor.

 Ön libero mevkisinde forma giyen Jailson, zaman zaman orta saha merkez ve sağ kanatta da forma giyebilmektedir. 1,78 boyuna sahip olan Jailson, sağ ayağına hakimdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.